torsdag 22 januari 2009

Slappat!!!

Tänkte skriva några rader innan ja går o lägger mig!
I dag så har vi tagit det väldigt lugnt, sovit mycket o försökt att få i oskar mat men det har gått trögt. Men en del har ja fått i honom och en massa vätska. Nu har även magnus åkt på feber o ont i halsen, så nu ligger han. I kväll har vi slappat o sett på tv.Oskar somnade vid elva tiden i kväll o då passade ja på att ta hand om disken o nu är det gjort. Så nu kan jag sova o vakna upp med gott samvete. O inte behöva ta det direkt i morgon!
Nu ska det bli skönt att få sova!
God natt!!

2 kommentarer:

Nina och Jackie sa...

Hallå!
Tack för gratulationerna =) Vi hade det riktigt gött i Thailand, vilket syns på bilderna.. svårt att låta bli lixom.. njae kanske inte om man ser Klas soppa (ialf jag var mkt skeptisk).

Det är kul när träningen flyter och det blir precis sådär som man vill att det ska va.
Ninni har det så bra uppe i Värmland, så du ska inte ha dåligt samvete för henne nu. Bättre att Oskar får sin uppmärksamhet som han behöver tills han är lite större och tål lite mer. Sen är det bara att ta nya tag vettu =)

Du kanske skulle följa med o vara "ögat utifrån"? Dvs dirigera och peka på vad vi gör tokigt.. det är ju en sak att gå där o se uppifrån hur det ser ut och sedan se det från sidan.
Kram

Nina och Jackie sa...

UPPDATERA!!